0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

spirituele-lijn-online-hulplijn-en-paranormaal-advieslijn

Wij zijn dé spirituele-lijn of Online spirituele-hulplijn en  Paranormaal Advieslijn van Nederland en Belgie.

Op Onze Spirituele paranormale advieslijn staan onze online mediums, online-helderziende, online-paragnosten klaar om op http://www.topmedium.nl onze online spirituele hulp of bellijn onze klanten bij te staan. Onze online mediums, online-helderzienden, online-paragnosten of onze andere online-spirituele raadgevers kunnen op onze mediumadvieslijn of pargnostenadvieslijn bij staan in vraagstukken die spiritueel of paranormaal te maken hebben met het vinden van de juiste helderinzicht of antwoorden. Onze online antwoorden en helderinzichten die we voor onze klanten online doorkrijgen hebben we als doorgeefluik doorgekregen van boven. Onze klanten kunnen onze astroparalijn anoniem bellen, maar als ze vrijblijvend onze 0900-paragnostenlijn bellen en informatie laten opsturen is dit zowel per post als online geen probleem. Voor het telefonische paranormaal-consult kan zowel via de website http://www.topmedium.nl of telefonisch gevraagd worden welke spiritueel consulente het best bij de spirituele hulpvraag of klant past. Daarnaast kan men het opvragen van advies en raad op het gebied van paranormaal-advies of spirituele-raad.Onze online-waarzeggers voorzien al jaren bekende Nederlanders en belgen spirituele-raad en  politici en sporters van goede voorspellingen als het bij onze online-mediums gevraagd wordt over de toekomst een tipje van de sluier te lichten. Onze online consulenten zijn niet alleen online-spirituele raadgevers op onze online-paranormale-hulplijn, maar zijn als online-medium-paragnost uitstekend in staat om telefonische-consulten te geven of online toekomstvoorspellingen te geven. Onze online-mediumparanormaal-advieslijn staat al jaren bekend als de beste astro-mediumhulplijn en dat hebben onze online paragnosten-mediums en online-helderzienden niet zomaar bereikt. Niet alleen staan onze paranormale online helderziende-mediums en  online-spirituele-waarzeggers en spirituele-adviesparagnosten-online al jaren op de bel-lijn voor uw klaar, zodat wanneer u besluit te bellen met onze 0900-bellijn, onze online-mediums en onze online-paragnosten uw spirituele vragen over liefde, werk en geld goed kunnen beantwoorden online. Geen vraag is te gek voor onze medium-consultenten op onze spirituele-lijn. Samen met al onze consulenten zijn we gespecialiseerd op elk gebied en beheersen we online en tijdens een paranormaalconsult, mediumconsult, liefdesconsult of toekomstconsult alle disciplines die er zijn. Een paranormale greep in de spirituele disiplinevooraad van onze paranormale en spirituele raadgevers laat u bij voorbeeld zien dat we een gave hebben vaak gecombineerd met een studie. We zijn Medium,paragnost. helderziende, waarzegger kaartlegger (lenormand of tarot)

Onze mediums kunnen via de spirituele-hulp en advieslijn een traject in waarin zij als coach optreden. Gezamelijk kunnen we optreden als gewichtscoach, kindercoach, verslavingscoach, relatiecoach of de coach die helpt je fobieën achter je te laten. 

Onze spirituele adviesmediums en paranormaal hulplijn paragnosten hebben diplomas behaald en tevens jarenlang ervaring in Reiki, Healing, Magnetiseren, pshychologie met spiritualiteit als uitgangspunt, EFT, maatschappelijk werker, droomanalyse, sexueel misbruik en verkrachting.

De eerste stap begint bij het feit dat u accepteerd dat u spiritueel, paranormaal, maatschappelijk of sociaal niet verder komt in uw leven en dat u hulp nodig heeft. De tweede stap is dat u anoniem contact opneemt met onze 0900-bellijn, dat wil zeggen onze paranormaal advieslijn of spirituele lijn waar u een online een medium, paragnost, helderziende of een van onze andere spirituele hulpverleners uitkiest. 

Zodra u de online medium of goede paragost aan de lijn krijgt, kunt u telefonisch middels het mediumconsult, alles vragen en vertellen. Ons online-medium of paragnost is een luisterend oor, maar het medium krijgt ook spirituele boodschappen of paranormale inzichten door voor de klant die het medium aan het bellen is tijdens een mediumconsult. Vaak krijgt ons medium of helderziende-paragnost ook toekomstvoorspellingen door op de spirituele bellijn of advieslijn. Doordat deze voorspellingen door het medium of paragnost mogen worden doorgegeven, krijgt de klant direct rust. Een toekomstvoorspelling gedaan door onze online medium of paragnost tijdens het telefonische consult biedt de klant gelijk rust. Het medium of de paragnost maakt namelijk  via de voorspeling een einde aan een onzekere periode in de toekomst met de voorspelling.

Vaak is wordt na het bellen duidelijk dat een telefonische consult met onze spirituele-consulenten of paranormale raadgevers op onze mediumhulplijn voldoende is,  om na het mediumconsult weer het leven op te pakken.

Als klanten bellen naar onze 0900-advieslijn of paralijn-astrolijn met ons online-medium-paragnosten of onze online helderziende-waarzegger dan zullen we tijdens het eerste online consult zo snel mogelijk tot de kern komen van de spirituele hulpvraag. Veel van onze online mediums en paragnosten zullen een paar vragen stellen anderen zullen juist geen informatie van de klant willen hebbenb, maar krijgen als spiritueel doorgeefluik en/ of raadgever alles door. Elke spirtueel en paranormaal medewerker van onze advieslijn heeft zijn eigen manier om de infrmatie te doen stromen en zo tijdens een mediumconsult tot de kern te komen van het spirtuele-probleem online.

Onze spirituele-lijn, online-hulplijn,  paranormaal-mediumadvieslijn. paragnosten-bellijn en/ of astro-paralijn kunt u vinden onder veschillende websites

http://www.tarotchat.nl  

http://www.mediumstefanie.nl

http://www.mediumtristan.nl

http://www.mediummedium.nl

http://www.paragnosten.tv

Voor een goed en betrouwbaar Spiritueel-consult op een online betrouwbare spirituele-hulplijn en paranormaal-advieslijn zien we u graag op http://www.topmedium.nl