0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

De schrijvende Paragnost

De schrijvende paragnost: onze spirituele blog.

Met onze lijn hebben we de eerste stap gezet om mensen centraal te zetten. Niet alleen willen we graag mensen bewustmaken van hun eigen kwaliteiten en kunnen, maar het is ook belangrijk dat mensen beseffen dat ze zelf het gereedschap hebben om daar te komen waar ze moeten zijn. Wij zijn slechts de coach die jullie heel graag wil begeleiden.  Met inzichten in het hier en nu, antwoorden over het leven en positieve energie willen we je eigen kracht weer tot leven brengen. Graag helpen we eenieder die hiervoor openstaat via de telefoon. Maar zorg houdt niet op bij de telefoon. Daarom hebben we een klein stukje zorg vertaald naar deze paranormale blog, zodat we u lang na het telefoongesprek nog van dienst kunnen zijn. Remember your spirit!                                                                                                                                   

De redactie van Javier en het medium en www.paragnosten.tv

 

Leonoor box 13  13 juni 2013                                                             

Spiritueel.                               

Vraag jij je wel eens af of je wel spiritueel bent en hoe je dat zou kunnen bereiken ?

Vroeger kon ik daar wel eens van wakker liggen. Ik vond heel veel mensen heeeeeel erg spiritueel, vooral als ze er ook zo uitzagen, met hun paarse kleding en sandalen.

Ik dacht ook dat je pas spiritueel kon zijn als je zeven jaar lang op de top van de Himalaya had zitten mediteren, je hele huis vol edelstenen legde, de hele dag wierookjes brandde en mantra’s zong, altijd lief en vrolijk was, nooit mopperde en vegetarisch at.

Maar ik kon me helemaal niet permitteren om zeven jaar naar de Himalaya te gaan, en mijn huis vol edelstenen leggen was ook wel kostbaar eigenlijk.

Dus ik ging boeken lezen die gingen over hoe je in zeven stappen spiritueel kon worden. Ik heb de hele esoterische afdeling van plaatselijke bibliotheek gelezen, maar ik kon het maar niet begrijpen en begon te denken dat ik spiritueel zijn dus niet verdiende.

Tot ik op een dag in de gaten kreeg dat je helemaal niet hoeft te leren om spiritueel te worden, want dat ben je namelijk altijd al geweest en dat zal je ook altijd zijn. Ieder mens is een spiritueel wezen; we komen allemaal uit dezelfde “bron” en het is dus helemaal niet nodig om je te hullen in paarse lappen en een rozenkwarts van een halve kilo om je nek te hangen. Als je dat toch graag doet, is dat helemaal oké, maar het maakt iemand niet spiritueler dan anderen.

Spiritueel zijn is luisteren naar jezelf, doen wat je hartje je ingeeft en je eigen pad volgen. Spiritueel zijn is doen wat je ziel verlangt en dat is niet méér of minder dan gewoon jezelf zijn.

Spiritueel zijn is ook jezelf toestaan dat je af en toe wat minder lief en vrolijk bent, of zelfs ronduit chagrijnig.

Spiritueel zijn is ook af en toe heel hard lachen om je eigen stomme acties, in plaats van jezelf daarom te veroordelen. Want die stomme acties heb je soms gewoon nodig om van te leren.

Dus lief mens, wees eens heerlijk spiritueel.

Leonoor is te raadplegen via box 22, maar ook via haar website www.praktijklaetus.com

 

van je familie moet je het hebben

manipulatie door familieleden

hoe-herken-je-een-echte-paragnost

Hoe-herken-je-een-echte-paragnost

De gouden Regen

Door medium Anja