0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

gastenboek

 • PaulLaurens Dw over

  Javier! Hoewel ik je al een paar jaar niet meer heb gesproken, heb ik je op een afstand steeds gevolgd of via mijn ouders gehoord hoe je bergen verzet.( groetjes trouwens,ze gaan weg uit Boskoop)
  Ik ken je al vanaf kleins af aan en vanaf die eerste dag ben je mijn held!
  Steeds weer proberen ze alles van je af te pakken en je berooid achter te laten. Van je ouders tot je huis, je vrijheid en je waardigheid. ze willen het allemaal.

  Vorig jaar probeerde ze je weer alles af te nemen wat je hebt opgebouwd,ik hoorde van mijn moeder dat je zelfs helemaal het ziekenhuis bent ingeslagen en dat ze echt alles hebben gejat. Je was even alles kwijt; zoals je lijn en filmbedrijf, en toen de dieven failliet gingen, zoals dat hoort met talentloze dieven, proberen ze je weer de schuld te geven.
  En een jaar later sta je er weer, Je lijn is weer een grote succesvolle onderneming. en jij hebt een contract met Netflix USA. En de dieven, Tja zonder het bloem kan je geen brood bakken goldenboy!

  Paul

 • Tamar over

  Lieve Tristan,

  Van de zijlijn maak ik een en ander mee omtrent Elies oftewel Donna-ky en het krachtig terugbrengen van laatstgenoemde naam. Daarnaast zie ik ook de aanval naar jou persoonlijk dmv kwaadspreken.

  Ik kan het niet nalaten om je te laten weten hoe fantastisch ik het vind dat je je door niemand gek laat maken en doorpakt waar nodig.Je weet zelf hoe puur en oprecht zij is en wat jij voor haar betekent. Jij bent net zo'n oprecht persoon en samen gaan jullie wonderen verrichten. Dat jullie op elkaars pad zijn gekomen, juist nu, is zo mooi.

  Ook al ken je me niet, bij mij zit je in mijn hart. Ga door hoe je bezig bent. Ik gun jou, Donna-ky en alle andere zuivere personen waar je een netwerk mee opbouwt, alle goeds en alle liefde!

 • Elisha over

  Lieve mensen,

  Tristan,is een baanbrekende liefdevolle zuivere man. Met het zelfde gevoel van recht,onrecht voor de medemens,dier natuur.

  Gaf Donna-Ky [Elies] de kans haar werk opnieuw uit te voeren! Dank je wel dat je het meteen doorhad samen zijn wij sterker dan wie dan ook!

  Lang is het leven voor een medium zwaar, vaak laten we ons leiden door eigen menselijke gevoel. Slangen zitten in een hoek waar je ze later tegenkomt als een serpent in je energie. Laat het los waar liefde is,is kracht waar je onbaatzuchtig bent is liefde. Waar oprechte liefde is zal vrede zijn. licht hoeft niks te doen door die oprecht zuiverheid van je eigenwaarde kun je door leed gedragen krachten loskomen van de angel van je serpent eruit halen, want de serpent werkt in eigenbelang niet met het goddelijke liefdes licht dat alles met tegenslag overwint.

  Maar wij en onze live Tristan werken vanuit liefde en die is onuitputtelijk en draagt alles. Want recht zal zegen vieren over onrecht, wat zichzelf ontmaskert daar hoef je
  met zuiver krachten en energie niks voor te doen. Door alleen het te dragen kun je verder gaan. Dan komt de dag dat het licht je geeft dat waar je om vraagt en niet had verwacht dat het zou komen, dan komen wij en er is licht in je donkerste dag, deze kracht mogen we delen maar ook geven.

  Mensen oordelen, veroordelen beoordelen over de ander, zodat ze de splinter van hun eigen balk in de spiegel niet hoeven zien. Dan is de focus daar waar ze licht willen doven omdat hun balk het licht niet meer wil zien?[dat doet dan zo een pijn dat licht]

  Lief geniet, geef licht, dan is er vrede. Overwinnen doorbreken is samenwerken en niet samenscholen. Wat ik en anderen hebben een zuiver en sterker licht, waar je de negatieve energie zichzelf laat uitzuiveren en die zal verdwijnen dan als sneeuw voor de zon, met zoals ze gekomen zijn en weer weg zullen gaan.

  Vergeven vergeten doe je niet, maar tijd heelt de wonden. Tijd geeft de mensen de krachten de inzichten van de waarde van de gaven die je van het grote zuiver licht hebt gekregen niet om uit te buiten over een andermans rug van liefde en verdriet!

  Help elkaar en wees blij dat je als voorrecht heb dat je misschien maar door een eenvoudige vrouw als ik Donna-Ky, mensen mag helpen en herstellen. Dan schijnt je licht komt er vrede en genezing.

  Met dank aan Tristan, die Donna-Ky uit kast gehaald heeft door weer te werken voor de mensen. Samen zullen we samen met de collega's op de lijn een sterk en krachtige energie van samenhorigheid geven.

  Waar waarheid staat voor recht een oprechtheid. Mensen oordelen, beoordelen,veroordelen. Het licht oordeelt, beoordeeld, veroordeeld niet, maar kijkt wel wat jij met de dingen van het leven doet.

  Ben misschien helder en duidelijk, dat is altijd beter dan een gebakken lucht verhaal van mooie praat!

  Met oprechte groet Donna-Ky [ Elies]

 • Steven over

  Moira is bescheiden over haar gave maar toch weet ze binnen een minuut de antwoord op mijn vraag. Ze is eerlijk en direct. Daar moet je tegen kunnen wanneer het antwoord anders is dan je had gehoopt, zoals in mijn geval, maar het klopte helemaal. Liever duidelijkheid dan valse beloften. Ik kan Moira van alles vragen en zij is meestal snel met haar antwoord. Het gesprek hoefde zo niet lang te duren. Klasse!

 • indo'tje over

  Hi Tris,

  Wat ga jij goed, en wat hou ik van je!!. Ik ben een van die mediums en oud weknemers die zich gek heeft laten maken vorig jaardoor jaloerse collega's !!! zonder in te voelen, geloofde ik dat je echt megaslecht zou zijn en de boel op zou lichten.Nu !!! schaam ik me dood.. je bent altijd goed voor ons geweest en je bent echt een van de beste mediums die ik ooit heb mogen zien.
  Jij kan iets wat echt ongelooflijk is. daarom is het makkelijker om te geloven dat die mensen zoals Ray van die paraview, demente Yve en psychotische Stefanie allemaal willen wat jij kan en hebt;een superlijn en zonder hulp readen!! Nee ze zijn zo jaloers dat ze mensen moeten vertellen dat je slachtoffers hebt gemaakt ( ik heb nooit bewijs gezien, alleen maar horen roepen) maar Zoals jij zegt,als ze kaarten nodig hebben dan hebben ze de wijsheid niet in pacht.
  Ik hoop dat ik je ooit toevalligerwijs tegenkom, want ik durf nooit je onderogen te komen.


  Bakeb... dan weet je het en sorry voor alles

 • Wies over

  Lieve Wilma.
  Ik ben blij dat ik je gesproken heb en voor mijn ben je de beste medium. Alles wat je gezegt heb is uitgekomen. Je heb gezegt dat alles goed ging komen! en dat is zeker gebeurd.

 • hilde over

  Dank je Donna-Ky omdat jij me terug een goed gevoel gaf,ik was even het noorden kwijt.omtrent mijn liefdssleven.Hilde uit Belgie

 • Christa over

  Beste Tristan,
  Eerst was ik zo boos, je voorspelling over Brian kwamen maar niet uit.Je had wel altijd aangegeven tijd bestaat niet
  Inmiddels getrouwd en een kind gehad, ik heb Brian nooit los kunnen laten.
  Kom ik Brian tegen in de stad deze week, alles is precies verlopen zoals je voorspelling luidde vrees ik. Ik ben weer verliefd en Brian ook

  gVerdomme Tris, je zei dat het zou gebeuren als ik mijn leven helemaal op de rails zou hebben, had je daar ook niet even bij kunnen vermelden dat je huisje boompje beestje bedoelde? pfff ik bel je deze week wel voor een oplossing  Christa

 • Raji over

  Ik ben heel blij om met mevrouw Sandra A te spreken. Ze is zo goed en aardig. Ze luistert heel goed. Ben heel erg blij met haar.

 • Kl....wijf over Beste Medium van Nederland Javier-Tristan

  Na 4 maanden te hebben gewacht en elke avond de site te checken heb ik vorig jaar eindelijk Tristan gesproken. Mijn vrouw en grote liefde was spoorloos verdwenen.... Tristan? je zei dat je zeker wist dat ze leefde omdat je zag dat ik haar weer zou omarmen in een tropische paradijs wat niet ver hiervandaan zou zijn. Tristan, ik schold je uit voor leugenaar toen je zei dat ik hoop moest houden, je gaf me je mobiele nummer, omdat je je kon voorstellen dat onze zoon (5) en ik echt momenten zouden beleven dat we erdoor heen zouden zitten.TRISTAN WAT BEN JIJ EEN GENTLEMAN. Een jaar lang heb ik je uitgescholden voor alles en nog eens omdat mijn vrouw niet eens een passpoort en geld heeft om te reizen en ik je daarom niet geloofde. Je gaf me wel hoop. Nachten, avonden stelde je me gerust en je was de enige die ik kon uitschelden en schofferen. Je bleef een heer. Ik heb je dronken gebeld, doorgesnoven van verdriet, onze zoon vergeten en een moeder laten zien die echt kapot was van liefdesverdriet. Zelf was je vorig jaar inelkaar geslagen, maar je was wel de enige die de telefoon oppakte met een hersenschudding, je sleepte me erdoorheen.WTF !!! Dacht ik, je begint ongeloofwaardig te worden Tristan, je geloofde je eigen leugens, was waarschijnlijk de klappen die je zelf had gehad zei ik!!! Wat kan ik een egoïstische trut zijn zeg, je bleef een heer! Maar het Interesseerde me niet en je uitschelden was makkelijk want je had mij beloofd dat ik mijn vrouw weer zou omhelzen in een tropisch paradijs.

  Tristan, het spijt me echt voor alles. Ik durf je niet te bellen om te vertellen dat ik vorige week maandag gebeld ben door de politie. Een verwarde vrouw, die op mijn vrouw Wanda leek werd aangetroffen bij het subtropisch zwemparadijs hier in Rotterdam. Tristan, ik heb mijn vrouw Wanda, vorige week bij een palmboom weer in mijn armen mogen sluiten.

  WAUW!
  Wat ben ik een ....k....wijf
  Sorry, dank je wel. J.

 • Plaats uw reactie: *
  Uw naam: *
  Uw e-mail adres: *
  Consulent: *
   
  * = verplicht veld
   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >>