0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

beste-medium-van-nederland-belgie

Beste Medium van Nederland en Belgie zoeken? Check!!!  http://www.paramystery.nl

Het beste medium van Nederland en belgie is een thema waar menig medium ofparagnost van wakker ligt maar waar de mediusche wetenschap en anti medium bladen zoals scepsis graag hun vingers bij af likken.

Beste p[aragnosten of Toppediums worden niet zomaar geboren.

Medium en helderziende online medium-Tristan is altijd de eerste die wordt afgebrand of met de grond gelijk wordt gemaakt omdat hij als beste medium vam Europa wordt gezien. Medium-paragnost Javier Tristan erkent ook dat hij verantwoordelijkheden heeft als beste medium/paragnost. Mensen leggen bij jou als medium of paragnost hun ziel in je handen en daarna mag je als medium nog dieper gaan om de rest te ontrafelen. Veel mensen realiseren zich dat niet. Maar als medium ben jij het laatste stukje hoop wat er is voor sommige mensen........ Tja en ik ben in dat geval ook het medium wat de brenger van het slechte nieuws is......... " hij of zij komt echt niet terug of ik zie echt geen kinderen in je leven!!!!"  Aldus Medium Javier-Tristan.

Jouw toekomst voorspellen is voor mij als medium peanuts, je ziet energielijnen en weet het potentieel van iemand, dat is leuk en het verbaast iedereen elke keer weer, maar ikkan nooit wennen aan die al 2 maanden op de wachtlijst staat5 om nog eenkeer met haar zoon te spreken!!!

Dat zijn de verantwoordelijkheden van iemand die zich  het beste medium of helderziende paragnost wil noemen  op de spirituele para-hulplijn. paragnos Medium Tristan is online en in priveconsult een van de beste helderziende-paragnosten of mediums van Nederland en Belgie.Mediumparagnost Tristanverwelkomt zijn clienten uit alle lagen van de samenleving

Mediumparagnost Tristan is als online medium een van de betere en betrouwbare medium- paragnosten en beste helderziende van Nederland en Belgie verbonden aan zijn eigen spirituele paralijn. 

De beste spirituelemediumpara-lijn of astrolijn is verbonden aan de mediumTristan die founder is, alleen dan is het mogelijk voor het medium paragnost te kunnen werken op een bellijn. medium Tristan wil alleen op een integere manier werken en de meeste bellijnenen in Nederland en belgie kunnen dit woord niet eens spellen.

De spirituele bellijn van medium Javier Tristan is een plek waar Tristan garandeerd dat mediums en paragnosten niet ten koste van de klant gaan werken maar voor de klant die centraal staat.

Deze spirituele paralijn/astrolijn/bellijn/paragnostenlijn is te vinden onder de vele labels maar de meest bekende is http://www.topmedium.nl

Nog meer betrouwbare topmediums zoals de Medium Tristan en goede paragnosten zijn te vinden op http://www.topmedium.nl

Alle mediums, paragnosten en helderziende waarzeggers zijn gescreend en uitvoerig getest.