0909 1110006 (€ 1,-pm)   0907 56101 (€ 1,75pm)   806-444123 (€ 1,21pm)   499003554477 (€ 1,75pm)
TOPMEDIUM.NL
banner
Javier en het Medium op Facebook   Javier en het Medium op Twitter

Algemene voorwaarden

Op het moment dat u www.topmedium.nl raadpleegt , gaat u een overeenkomst aan met aan met Medium Tristan Media Entertainment BV te Hilversum.

Door te bellen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze zijn te lezen op van www.topmedium.nl. Restitutie van vergoedingen voor geleverde diensten is uitgesloten. Voor de telefoongesprekken wordt betaald. Het betreffende tarief staat bij de telefoonnummers vermeld. Personen jonger dan zestien jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten. Advies wat tijdens een telefoongesprek wordt gegeven is van een geheel vrijblijvende aard. Voor de persoonlijke coaching is www.topmedium.nl niet verantwoordelijk. Conversaties kunnen worden geristreerd en bij onregelmatigheden worden geraadpleegd.

www.topmedium.nl is geen branchevereniging, maar een dienst en een netwerk voor consulenten. Coaches zijn verantwoordelijk voor hun eigen uitspraken en deze zijn gebasseerd op levenservaring en/of opleiding. Al onze telefonische adviseurs zijn professionele personen, met veel levenservaring. www.topmedium.nl is nooit aansprakelijk voor adviezen die door coaches of consulenten gegeven worden. Alle consulenten en coaches zijn onafhankelijk en zijn niet in dienst van www.topmedium.nl